dinsdag, 24 april 2018 20:43

Beste jeugdspeler, 
Beste ouder,
Beste supporter,
Beste medewerker,

Na een fantastische derde periode heeft ons eerst elftal zich zondag kunnen plaatsen voor de eindronde. In deze eindronde zullen onze spelers strijden voor een ticket dat recht geeft op een plaatsje in 1e provinciale.

Leuk om te vertellen is dat wij de jongste spelerskern van 2e provinciale hebben. Afgelopen zondag in de beslissende wedstrijd te Biesen stonden Wiame (1998), Duckaert (1998), Theunis (1997), D. Neven (2000) en Haesevoets (1998) in het basiselftal. Vanbilsen (1997), M. Neven (1998) en M. Wouters (1999) vielen in.

Jonge spelers krijgen bij ons kansen, en jonge spelers verdienen jullie steun.

Daarom deze warme oproep. Kom komende zondag onze spelersgroep naar de overwinning schreeuwen. We nemen het thuis op in de 1e ronde van de eindronde tegen KFC Hamont '99. Aftrap om 15 uur!

Jeugdspelers met een Torpedo-vest mogen samen met de ouders volledig gratis binnen.

Samen zijn we sterk, samen zijn we FC TORPEDO!

zaterdag, 07 april 2018 09:00

Onze beloften zijn bezig aan een fantastisch seizoen. Na 26 speeldagen van de 30 staan onze jongens aan de leiding van het klassement. Als onze jongens van de resterende 4 wedstrijden er ééntje zouden winnen, zijn ze kampioen!

De volgende tegenstander is Eendracht Henis. De aftrap van deze wedstrijd zal worden gegeven op zaterdag 14 april om 15 uur in Riksingen.

Supporters op post!

zaterdag, 07 april 2018 08:59

Het Paaskamp van 2018 werd gisteren in stijl afgesloten met een spaghetti-avond. 

Onze club dankt alle trainers, vrijwilligers en spelers die de afgelopen week tot een goed einde hebben gebracht. 

Elk kind ging met een glimlach naar huis, en daar doen we het voor!

woensdag, 11 oktober 2017 20:42

Beste Torpedo-sympathisanten, beste allemaal,

Afgelopen weekend hebben we jullie massaal mogen verwelkomen op onze Mosseldagen. Via deze weg willen we jullie bedanken voor de steun en het vertrouwen. Dit soort evenementen zijn erg belangrijk voor onze club.

Ook bedankt aan alle 130 vrijwilligers die zijn komen helpen. 

Jullie waren allemaal top!

Het bestuur.

donderdag, 28 september 2017 21:08

Afgelopen zondag stelde FC Torpedo Hasselt haar jeugdploegen voor. De 300 jeugdspelers straalden van geluk onder een nog stralendere zon.

Bekijk nu de foto's op onze Facebook-pagina!

Bedankt voor jullie massale aanwezigheid.

zaterdag, 16 september 2017 07:54

Jonger dan 7 jaar en zin om te voetballen – kom proeven bij de “tofste voetbalclub van Hasselt” !

Tijdens de gratis sportmaand! Ook dit jaar nemen we als club opnieuw deel aan de ‘gratis’ sportmaand die in samenwerking met de Stad Hasselt wordt georganiseerd in september.

Alle jongens en meisjes die zin hebben om te voetballen, zijn van harte welkom bij FC Torpedo Hasselt!

Voor de praktische schikkingen inzake trainingsdagen / uren, gelieve onze GC Jean Dubois te contacteren per telefoon op 0472/44 65 33 of per eenvoudige email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen,
Namens het bestuur FC Torpedo Hasselt