dinsdag, 08 augustus 2017 19:43

Jeugdtornooi FC Torpedo Hasselt

Geschreven door

Het laatste weekend van augustus – 1 week voor aanvang van de eigenlijke competitie – vindt naar jaarlijkse traditie opnieuw ons eigen jeugdtornooi plaats, dit op de site te Martinus.

Niet minder dan 75 ploegen hebben zich hiervoor ingeschreven, FC Torpedo leeft! We beginnen op vrijdagavond 25 augustus met de leeftijdscategorie U15. Zaterdag volgen dan de U10, U11, U12 en U13, om zondag af te sluiten met de U6, U7, U8 en U9. Meer details inzake aanvangsuur van de verschillende wedstrijden zal u ontvangen via de verschillende trainers.

Het hoeft geen betoog dat hierbij opnieuw heel wat extra werk komt bij te kijken, helpende handen zijn dus steeds welkom. Indien interesse om ff bij te springen kan u steeds een berichtje laten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen u talrijk te mogen verwelkomen,

Namens het bestuur FC Torpedo Hasselt.

woensdag, 02 augustus 2017 17:18

Abonnementen 2017-2018

Geschreven door

Ook voor het komende seizoen 2017-2018 zullen wij abonnementen verkopen. Dit abonnement geeft je toegang voor alle wedstrijden van onze A-kern en beloften. 

De kostprijs is 90 euro. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en wij bezorgen je alle informatie!

We are Torpedo!

donderdag, 13 juli 2017 18:36

Torpedo goes Pukkelpop!

Geschreven door

Beste Torpedo-sympathisanten,
Beste Pukkelpop-fans,
Net als de 2 voorgaande jaren hebben we opnieuw de toelating van de stad Hasselt gekregen om een drank- en eet-stand uit te baten tijdens het Pukkelpopfestival, dit op dezelfde locatie als voorheen (langsheen de Kempische Steenweg, tussen de Phillips-brug en ingang festivalweide).

Na de zeer geslaagde edities van 2015 & 2016 (met heel veel fun en plezier!!!), willen we er ook dit jaar opnieuw een onvergetelijk event van maken waarover nog lang wordt nagekaart. Maar dit kan niet zonder jullie hulp! Bij deze nodigen we iedereen die ook maar enige sympathie heeft voor onze club van harte uit om opnieuw een handje toe te steken. Indien interesse, vragen we jullie om praktische redenen een mailtje te sturen op één van volgende adressen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Nadien zullen we dan met jullie contact nemen voor de praktische invulling.

Graag dus enige indicatie inzake beschikbaarheid. Noteer alvast dat wij tijdens het festival operationeel zijn van woensdag 16 augustus tem. zaterdag 19 augustus (4 dagen dus), met 3 shifts per dag. Dus als jullie in die periode ergens een gaatje voor ons kunne vinden, horen we het graag. Alles is voor handen om er ook dit jaar opnieuw een geslaagde editie van de maken.

Namens het Pukkelpop team FC Torpedo Hasselt (nu nog fris en monter, maar de ervaring leert ons dat dit verkeert na een weekje Pukkelpoppen J).  

dinsdag, 11 juli 2017 19:47

Start trainingen U5 en U6

Geschreven door

De eerste training voor de u5 zal plaatsvinden op woensdag 30 augustus van 16 tot 17u op Martinus.

De U6 starten woensdag 9 augustus van 17 tot 18u en dit tevens op onze velden te Martinus!  

maandag, 15 mei 2017 19:14

Aanwinsten 2017-2018

Geschreven door

FC Torpedo Hasselt heeft zich voor volgend seizoen versterkt met volgende spelers: Ashot Sarkisjan (Nieuwerkerken VV), Benneth Vaelen (Grimbie 69), Daan Vandebosch (KVK Wellen), Michiel Pauwels (Sp. Hasselt), Jan Keijers (STVV) en Daan Neven (RC Hades).

Wij wensen deze spelers veel succes bij onze club!

maandag, 15 mei 2017 20:10

U17 provinciaal kampioen

Geschreven door

Wat een fantastisch seizoen voor onze U17.

Onze gewestelijke U17 werden kampioen nadat ze al hun wedstrijden van dit seizoen gewonnen hebben. Vorige week wonnen de provinciale U17 de beker van de stad Hasselt.

Zaterdag werden de U17A provinciaal kampioen door in de finale Zepperen-Brustem te verslaan met 1-5!

Proficiat mannen wij zijn als club zeer trots op jullie allen!

zondag, 02 april 2017 18:51

Torpedo heeft label voor komende drie seizoenen

Geschreven door

Best Torpedo-sympathisanten,

 

Met fierheid kunnen we bevestigen dat onze club haar provinciale audit Double Pass mbt. onze jeugdwerking, andermaal met succes heeft afgerond. Gisteren hebben we immers van Voetbal Vlaanderen de bevestiging gekregen dat we opnieuw de begeerde 2 sterren hebben behaald, waardoor provinciaal jeugdvoetbal ook de komende 3 seizoen binnen onze club kan worden gegarandeerd. Dit alles is het succes van de vele en intense inzet van al onze medewerkers – niet alleen de trainers maar ook de talrijke vrijwilligers verbonden aan onze club – en het vertrouwen in onze club van spelers en ouders. We willen dan ook iedereen van harte bedanken voor hun bijdrage.

 

We hebben dan ook het volste vertrouwen in ons jeugdproject,

Namens het bestuur van FC Torpedo Hasselt.

dinsdag, 14 februari 2017 21:56

Spelersovereenkomsten volgend seizoen

Geschreven door

FC Torpedo Hasselt is heel fier te melden dat met onderstaande spelers een overeenkomst werd bereikt voor het komende voetbalseizoen.

Wij geven jullie een voorlopige update!

Anthony Vercammen, Anton Kwanten, Arnout Van der Goten, Aron Jacobs, Ben Vos, Brent Lemmens, Christophe Schoemans, Christophe Snyders, Geert Bammens, Guy Bodson, Jarne Schepers, Joeri Franssens, Jonas Vreys, Joost Klaps, Kevin Stevens, Kristof Gelade, Marwan El Barham, Mathias Duckaert, Mathias Wiame, Mats Wouters, Michiel Neven, Milo Vanbilsen, Pim Wouters, Rik Theunis, Ruben Wijgaerts, Stijn Haesevoets, Yvann Sole.

Ook de volledige technische staf zal actief blijven bij onze club: Wim Hayen, Joshua Collas, Frederic Morimanno en Rudy Vanrusselt.

Volgende spelers werden aangetrokken: Benneth Vaelen (Grimbie), Ashot Sarkisjan (Nieuwerkerken) en Daan Vandebosch (KVK Wellen).